Faymonville komt Franse klanten tegemoet met filiaal in Parijs

AD2

Faymonville, Belgisch constructeur van standaard- en speciale opleggers voor zwaar vervoer, heeft een nieuwe vestiging in Villeron nabij Parijs geopend.

Bedoeling is om het belangrijke Franse klantenbestand makkelijker te kunnen bedienen en nieuwe markten aan te boren.

Dichter bij de Franse klanten

“We hebben Parijs gekozen omdat bijna één zesde van de Franse bevolking in deze strategische sleutelregio woont”, verklaart CEO Alain Faymonville.

“De regio in en rond Parijs hebben we lang rechtstreeks bewerkt vanuit België. Maar nu wilden we ons dichter bij onze klanten vestigen en onze klantenrelaties verstevigen.”

Showroom en atelier

“De site in Villeron biedt de mogelijkheid voor onze klanten én dealers om in onze showroom stockproducten uit onze complete productlijn persoonlijk te komen bekijken”, vervolgt Alain Faymonville.

“Maar we zullen vanaf de lente van 2015 ook reservestukken beschikbaar stellen. In een ultramodern atelier zullen we bovendien onze verschillende semi-trailers onderhouden en herstellen.”

Internationale expansie

Frankrijk is voor Faymonville altijd een van de belangrijkste afzetgebieden geweest. De nieuwe vestiging zal geïntegreerd worden in het bestaande, uitgebreide netwerk van eigen medewerkers en geselecteerde dealers, dat de distributie van Rijsel tot Nice en van Caen tot Straatsburg verzorgt.

Villeron komt perfect tegemoet aan de internationale ambities van de Belgische semi-trailerbouwer, die behalve in België en Luxemburg ook in Polen en Rusland actief is.